AKTUELNO

Zadrugari ostavljaju utisak u regionu, više nego što možemo da zamislimo.

Reporterka emisije "Ne gledam ti ja to" na RED TVa, Anđela Ašanin, ovog jutra se javljala iz beogradskih šuma i parkova, kako bismo obeležili Evropski dan parkova, dok su njene kolege Filip Đukić, Milica Kemez i Bora Santana u studiju RED TVa ugostili Iris Kopsu - novu muzičku zvezdu iz Hrvatske.

Pre nego što se "Ne gledam ti ja to" ekipici pridružila Iris, slušateljka Lidija je zvala da se žali što je u "Zadruzi" Đedović rekao kako je Bora novodno muvao Mensurovu Milicu. Gospođi je žao kako je sad svi zezaju zbog toga i misli da je Mina bila još gora od Milice, pa ništa zato. Prokomentarisala je Viki, a Milica se složila - da se od nje više očekivalo, da je mogla bolje da se postavi, kao i da je mogla bolje da se plasira. Milica je rekla da se Viki zaljubila. Slušateljka Lidija pozvala Boru i Milicu da dođu na njeno crkveno venčanje i da joj uveličaju slavlje.

Gošća Iris Kopsa je nova muzička zvezda Hrvatske. Voditeljka Milica Kemez je bila u njenom spotu, pa je želela da je predstavi publici RED TVa. Iris je u pesmu i spot uložila puno i dosta se potrudila oko svega, i nada se da će biti bum. Iris je rekla da se odlučila za Beograd jer je ovde najbolja produkcija. Filip Car je bio inspiracija za ovaj spot, i u spotu je maneken koji dosta podseća na njega. On je ujedno i njen favorit. Njemu bi otpevala pesmu od Nine Badrić "Dodiri od stakla". Uz Cara joj najbolje ide Sanja. U Zagrebu su oduševljeni "Zadrugom" i TV Pink i samo o tome pričaju. Ljudi imaju pozitivne komentare samo za Cara. Iris bi bilo zadovoljstvo da bude deo tog projekta jednog dana, kada se kockice nameste.

Foto: RED Tv

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv