AKTUELNO

Baka od 76 godina se udala za mladića od 19, ovaj video morate da pogledate!

Kažu da "prava ljubav godine ne broji, a jedan par iz Italije je pokazao da u to zaista i veruje. Bakica od 76 godina je zbog veze s 19-godišnjim mladićem postala zvezda TikToka! Ako ne možete odmah da sračunate kolika je to razlika u godinama, pomoći ćemo vam - 56!

Video koji je na svom profilu objavio mladi suprug - Đuzepe D'Ano, pokazuje kako je izgledala prosidba, kao i verenički prsten, za svega nekoliko dana je sakupio bezmalo 27 miliona pregleda na ovoj mreži.

Video: tiktok.com/milina_gatta

Pogledajte kako je ovaj "romantični" momenat izgledao...

Na snimku se vidi ovaj 19-godišnji mladić kako kleči na desnom kolenu sa više desetina ogromnih balona u obliku srca i kako strastveno ljubi svoju damu.

"La nostra promessa", stoji u nazivu ovog videa, a što u prevodu sa italijanskog znači "naše obećanje".

Naravno, ovolika razlika u godinama nagnala je mnoge na mrežama da posumnaju da se radi o pravim emocijama, pa su se pitali kakvu to korist može da ima Đuzepe od veze sa vremešnom gospođom.

Prvo što su pitali bilo je da li je gospođa bogata, a uvrede su se brutalno nizale. Pa tako, mnogi su zaključili da je cela ova "romansa" bolesna, da ne postoji drugi razlog osim koristi zbog kojeg bi se jedva punoletni mladić oženio "babom" i slično...

Oženio si babu, jesi li normalan?
Pu, šta sam sad video! Povraća mi se! Lečite se!
Je l' ovo ikome normalno? Meni nije. Grozota živa!

Video: tiktok.com/milina_gatta

Ovaj par čini se da ne haje za komentare hejtera, a Đuzepe stalno objavljuje dokaze njihove ljubavi na TikToku...

"Ovo je samo početak jedne dugačke serije", napisao je u jednom od videa i tako dao do znanja hejterima da ga njihovi komentari ne dotiču...