AKTUELNO

Vlasnik "Pink Media Group-e", Željko Mitrović, održao je predavanje u društvu čelnika kompanija "Disney", "Antenna Group" i "RTL-a".

Istorijski uspeh koji Televizija Pink beleži već 23 godine, jedan je od razloga zbog kojih je Željko Mitrović, vlasnik kompanije "Pink Media Group" i najveći medijski mag na ovim prostorima bio pozvan kako bi održao predavanje na prestižnom regionalnom "Weekend Media Festival-u" posvećenom medijima i digitalnim tehnologijama.

Deseti "Weekend Media Festival", najveći regionalni festival komunikacija, ove godine održava se od 21. do 22. septembra u Rovinju, a okupio je više od 4.500 stručnjaka, predavača, panelista, posetilaca i svih onih koji žele da znaju više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija.

Foto: Pink

Gospodin Željko Mitrović, kao neko ko već 23 godine postavlja nove standarde na našim prostorima, danas je održao predavanje na temu "Gde je nestao američki TV sadržaj - Budućnost televizije" i "Značaj domaće produkcije u najnovijim okolnostima", s obzirom na to da kao vlasnik i glavni i odgovori urednik TV Pink insistira na proizvodnji novih sadržaja upravo u sopstvenoj produkciji.

Foto: Pink

Naime, TV Pink je kroz 23 godine postojanja proizvela brojne televizijske sadržaje, koji su bili najgledaniji ne samo u Srbiji, već i u regionu - TV serije ("Ljubav, navika, panika", "M(j)ešoviti brak", "Pare ili život", "Premijer", "Ljubav i mržanja" i mnoge druge), takmičarske šou programe ("Pinkove zvezde", "Pinkove zvezdice") i talk show programe, a projekat Željka Mitrovića koji je difinitvno pomerio granice, jeste rijaliti "Zadruga", koji se od ove televizijske sezone prikazuje na TV Pink.

Foto: TV Pink

Željko Mitrović je tvorac ovog zahtevnog projekta u celosti, a licenca za potpuno novi tip rijaliti šou programa, kakav je "Zadruga", prodat je u već tri zemlje, dok još šest zemalja pregovara oko kupovine, što je dokaz uspešnosti ovog projekta.

Na temu "Gde je nestao američki TV sadržaj - Budućnost televizije", Željko Mitrović je govorio zajedno sa kolegama i ozbiljnim stručnjacima - Rorijem Baklijem, ispred kompanije "Disney", Pitom Smitom, ispred britanske kompanije "Antenna Group" i Heningom Tjusom, ispred hrvatskog "RTL"-a.

Foto: Pink

Foto: Pink

Pored Željka Mitrovića, na trodnevnom "Weekend Media Festival"-u u Rovinju su i direktor i glavni i odgovorni urednik TV PinkM, Goran Radenović, direktorka TV PinkBH, Lajla Torlak, regionalni direktor Zoran Timotić, direktor Pink marketinga Ivan Vlatković, kao i predstavnici marketing sektora TV Pink Nikola Branković, Ivan Radović i Vukašin Božović.

Foto: Pink

Trodnevni "Weekend Media Festival" poznati je događaj koji okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svetu. Pruža nove poglede na posao, nudi kreativna rešenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susednih država, a pritom je garantovana i odlična zabava.

Autor: Pink.rs

#Pink Media Group

#Rovinj

#Televizija Pink

#Weekend Media Festival

#Željko Mitrović

'