AKTUELNO

Godišnje doba iskoristite na najbolji način.

Jesen je godišnje doba kada treba da promeniš neke stvari kako bi ti godina bila uspešna i potpuna. Nudimo ti načine pomoću kojih ćeš ovo godišnje doba učiniti još interesantnijim i kako bi se što bolje osećala u svom okruženju.

1. Da bi privukla nove mogućnosti, ove jeseni treba da zameniš otirač ispred vrata, kao i na početku svake nove sezone.

2. Sredi baštu. Osušene grane i uvelo cveće ukloni iz saksija i žardinjera. Kupi nove biljke i jesenje cveće koje će krasiti tvoj kućni prag do prvog mraza.

Foto: Pixabay.com

3. Činiju sa voćem ili povćem stavi na kuhinjski pult, crvene jabuke ili šarene tikve. Na taj način simbolizuješ da tvoja kuhinja nikada neće biti prazna i da uvek možeš priuštiti hranu svojoj porodici.

4. Obriši prašinu i pokupi svu paučinu u svojoj kući, kao i ispred kuće, jer je nagomilana paučina simbol loše energije u tvom domu.

5. Čak i ako je vreme hladno, otvori prozore povremeno tokom hladnijih meseci. Pusti svež vazduh u svoj dom.

6. Ukloni lišće iz oluka i sa krova, jer uvelo lišće privlači loše stvari.

7. Jesen je dobro vreme da se preuredi dom. Ma koliko bile male promene vrlo su važne da bi pokrenule nove i lepe stvari.

Foto: Pixabay.com

8. Koristi mirisne sveće u svom domu da promeniš perspektivu za novu sezonu. Koristi miris bora da poboljšaš blagostanje u svojoj kući.

9. Kada promeniš vreme na svojim satovima, pravo je vreme da pregledaš špajz i ukloniš stare začine ili proizvode koje više ne koristiš.

#Jesen

#Običaj

'