AKTUELNO

Praznoverje je i dalje prisutno u svetu.

Koliko puta vam se dogodilo da vam neke stvari u životu ne idu, a da vi pomislite da vas je neko prokleo?

O kletvama su napisane mnoge knjige, a postoje i najčešći znaci pomoću kojih možete spoznati da li je na vas neko bacio kletvu.

1. Nagli gubitak energije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje ni za čim, to može da bude jedan od znakova da je na vas bačena kletva.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste odjednom iz stabilne situacije ušli u bezizlaznu.

3. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to je to.

4. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite usred noći, dugo ne možete da zaspite, preznojavate se tokom spavanja, a nikad ranije niste imali problem, može biti znak da vas je neko "uhvatio na zub".

5. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u poslednje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

N. Petričević

#Kletva

#Znakovi

'