AKTUELNO

Ovo je treća godina u nizu kako udružujemo snage i uz pomoć muzike, društva i dobre energije borimo se za one kojima je pomoć najpotrebnija, rekli su organizatori.

Popularni festival elektronske muzike Dance4Life održaće se 2. decembra u Hali 8 Beogradskog sajma.

Foto: Promo

Jednodnevna humanitarna žurka okupiće najveće zvezde domaće klupske scene sa ciljem da se prikupe sredstva za nabavku medicinske opreme za ranu detekciju retkih bolesti u bolnicama kojima je to najpotrebnije.

Ovo je treća godina u nizu kako udružujemo snage i uz pomoć muzike, društva i dobre energije borimo se za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ljubiteljima dobrog provoda garantujemo nezaboravnu žurku i sjajnu atmosferu za koju će biti zaduženi najpopularniji domaći di-džejevi elektronske muzike, od nezavisne andergraund scene do mejnstrim elektronskog zvuka - rekli su organizatori festivala.

Foto: Promo

Tokom prve godine ove akcije, samo jednog vikenda koliko je trajao festival, prikupljeno je više od 30.000 evra za lečenje Nemanje Ivanovića Manje (Dance4Manya), dok je prošle godine za lečenje Marija Jurešića prikupljeno 37.600 evra.

Ovo nije organizacija, ovo je pokret. Dužnost nam je da podignemo nivo svesti o uzajamnoj brizi za svakoga od nas. Prethodnih godina smo uspeli da pokažemo kako malo zaista može da bude mnogo kada se udruži veliki broj ljudi. Zato i ove godine igramo za budućnost svih ljudi kojima život zavisi od terapija koje im nisu dostupne - dodali su organizatori.

Foto: Promo

Karte za festival mogu se nabaviti po ceni od 500 dinara, a sredstva je moguće donirati i slanjem SMS poruke sa sadržajem 199 na broj 3030.

Foto: Promo

Karte za festival su u prodaji online putem linka www.ddtickets.rs, direktno na glavnoj blagajni "DD Tickets" u Strahinjića Bana 22, telefonskim putem na brojeve 011 408 34 38 ili 0700 330 330 i u svim WinWin poslovnicama širom Srbije, kao i svim prodajnim mestima Eventima i GigsTix-a.

Autor: Pink.rs

#Dance4Life

#Festival

#Humanitarna akcija

'