AKTUELNO

Pet pravila feng šuija za praznično uređenje doma!

Boje - u decembru dom treba ispuniti bojama vatre kako bi privukli takvu energiju, stoga napravite srećnu mešavinu crvenih i zlatnih sveća, lampica i ukrasima na novogodišnjoj jelci, a za pravi balans unesite i elemente metala i vode - belu, plavu, sivu i srebrnu. Novogodišnja jelka - smestite je kako treba, a feng šui preporučuje istok, jug ili jugoistok, jer to su pozicije na kojima se privlači zdravlje, slava i novac.

Foto: Pixabay.com

Crvena - crvena je kineska boja sreće i treba je koristiti umereno, kako ne bi energiju vatrepodigli do nivoa besa. Stoga, neka ona ne bude na zidovima već na ukrasima koje ćete ukusno rasporediti po prostoru.

Sveće - one će očuvati energiju vašeg doma svežom, a naročito su efektne one od pčelinjeg voska ili soje, jer odlično pročišćuju energiju.

Foto: Pixabay.com

Svetlost - uz boje, morate paziti i na dnevnu i noćnu svetlost koju imate u prostoru kako biste izvukli najviše iz novog uređenja i rasporeda u domu.

Feng šui uneće novu pozitivnu energiju u vaš dom ako poštujete pravila prilikom prazničnog uređenja doma, pa evo nekoliko važnih saveta pomoću kojih će vaš dom zasijati i ispuniti vas srećom i zadovoljstvom.

#Feng šui

#Nova godina

#Sreća

'