AKTUELNO

Rekonstuisani Dom sindikata - Kombank dvorana uveliko je otvorila vrata za sve ljubitelje filma.

Najveći bioskop u centru Beograda, sa šest bioskopskih sala i ukupnim kapacitetom od 1900 mesta, spremno dočekuje Beograđane svakog dana od 10 do 01 sat posle ponoći.

Na starom mestu, na Trgu Nikole Pašića, čeka vas novi ambijent i nezaboravan bioskopski doživljaj uz jedinstven audio i vizuelni identitet.

Foto: Promo

Svoje filmske idole posetioci će moći da gledaju u najsavremenije opremljenim salama.

Projektor u Velikoj sali BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji. Projektori u ostalih 5 sala su NEC laserske tehnologije.

Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog SILVER SCREEN platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.

Foto: Promo

Sala 6, nekadašnja sala 2, je prva sala u Srbiji koja poseduje DOLBY ATMOS zvuk. To garantuje nezaboravan audio doživljaj.

Za sve posetioce omogućen je Loyality program, koji je dostupan porodicama, tinejdžerima, penzionerima.

Potrebno je da dođete na blagajnu Kombank dvorane, popunite formular i postajete vlasnik personalizovane kartice, bez ikakvih obaveza. Sa njom možete ostvariti brojne popuste.

FILMSKI PONEDELJAK

Svaki prvi radni dan u nedelji rezervisan je za sve posetioce koji žele da ostvare popuste na cenu karata za sve filmske projekcije. Pogledajte neki od filmova sa bogatog reprtoara Kombank dvorane. http://www.kombankdvorana.rs/na-repertoaru-danas

#Kombank dvorana

'