AKTUELNO

Golgeter Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa Interom nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor.

Ikardi je propustio poslednjih devet utakmica, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve strane u novoj saradnji, ali će prema rečima agenta i supruge Argentinca, Vande Nare, uskoro biti postignut dogovor.

"Pričala sam sa direktorom Đuzepeom Marotom i mir je blizu. Uskoro ćemo svi obaviti razgovor, uključujući i trenera sa Maurom", rekla je Nara gostujući na Kanalu pet.

Ikardi trenutno ima i problem sa kolenom, pa pauzu koristi da sanira povredu.

"Igrao je sa bolom, nije propustio ni dan zbog povrede. Time je pokazao koliko mu je stalo do Intera. Čim bude u stanju vratiće se na teren", poručila je Nara i naglasila da nijedan saigrač nije loše pričao o Ikardiju, već je sve išlo preko medija.

Nesuglasice su nastale kada je Ikardi, zajedno sa Narom, zatražio platu od devet miliona evra po godini, ali i da ostane izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula, što "neroazuri" hoće da izbace, ali i da ponude tri miliona manju platu.

#FC Inter

'