AKTUELNO

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ponovo se našao u problemu zbog optužbi za silovanje!

Amerikanka Ketrin Majorga pokrenula je građansku tužbu protiv fudbalera nakon što je sud u Las Vegasu u julu odbacio njezine navode da je 2009. godine silovana. Iz Majorginog tima tvrde da je na njenoj odeći pronađen Ronaldov DNK, a istragu vodu detektiv Džefri Gajer.

Ketrin Majorga sumnjiči Ronalda da ju je silovao u junu 2009. godine, međutim sud u Las Vegasu, gde se to navodno desilo, odbacio je otpužbe i situaciju okarakterisao kao prirodan odnos.

Foto: Printscreen YouTube/Sarbast Tube

Prema njenin rečima, upoznala je Ronalda u jednom noćnom klubu, gde je radila kao hostesa. Njihova privatna zabava se nastavila u kući gde je bio smešten Ronaldo. Iako je, kako je navela u tužbi na 34 stranice, naglasila kako ne želi nikakav odnos s njim, on se dogodio.

Majorga je, navodno, tada prihvatila nagradu od 375.000 evra kako bi ćutala i kako bi sve bilo zataškano u vansudskoj nagodbi. Međutim, osam godina kasnije je ponovo kontaktirala policiju i krivcem imenovala Ronalda. Majorga je višegodišnje ćutanje objasnila time da je bila "uplašena zbog fudbalerove slave i popularnosti".

Ronaldo je prošle godine odlučno demantovao optužbe.

- Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u šta verujem - rekao je Kristijano.

Njegov advokat Piter Kristijansen najnovije nalaze o prisustvu DNK na odeći devojke objašnjava da to nije iznenađenje.

- Gospodin Ronaldo je oduvek tvrdio da je događaj iz 2009. godine bio prirodan odnos, stoga nije iznenađujuće što je prisutan DNK.

#Cristiano Ronaldo

'