AKTUELNO

Nižu se udarci jedan za drugim...

Navijači Partizana večeras od 22:00 časa na svojim terasama i prozorima opraštaju se od Miše Tumbasa, Dušana Grujića, Radomira Antića i Gorana Aćimovića

Foto: Beta/Dragan Karadarević

Crni oblaci nadvili su se Humskoj. Iako lopta miruje zbog virusa korona koji je okovao Srbiju Partizan skoro da ne pamti tužnije dane, nego što su bili prethodni.

Prvo je stigla vest da je umro najpoznatiji navijač Partizana Miša Tumbas, kojeg je komšinica zatekla mrtvog u svojoj kući. Nisu crno-beli stigli ni da oplače omiljenog simpatizera, kada je stigla vest da je preminuo i Dušan Grujić, prvi čovek TK Partizan. Kluba, na čijim terenima su stasali Ana Ivanović i Novak Đoković.

I kada se činilo da ne može gore novi udarac za Partizanovu familiju, odlazak velikog Radomira Antića, koji je davno otišao iz Humske, ali se uvek rado vraćao u svoj klub i pričao puna srca o crno-belim bojama. Atletikove boje su bile iste Zvezdine, ali do poslednjeg dana kod Antića je kucalo "crno-belo" srce.

Poslednji udarac za simpatizere Partizana je odlazak Gorana Aćimovića Aćima, navijača iz Lazarevca koji je umro zbog posledica virusa korona.

A da tuga buda još veća pobrinula se situacija u celom svetu, pa svi oni obojeni crno-belom bojom ne mogu da se oproste na pravi način od svojih idola, saboraca i drugara. I zbog toga su se navijači Partizana dosetili da na poseban način odaju poštu Miši, Dušanu, Radomiru i Aćimu.

- Braćo i sestre, navijači Partizana, crna nedelja je za nama. Miša, Dušan, Radomir i Aćim.Zbog vanrednog stanja i nemogućnosti prisutav sahrani i odavanja poslednje počasti, onako kako dolikuje pozivamo vas da u četvrtak (danas) u 22:00 časa na svom prozoru, terasi, krovu zgrade upalimo baklju, upaljač i sveću uz pesmu odamo poslednju počast našoj braći, napisali su navijači Partizana na društvenim mrežama uz poruku delite dalje.

#FK Partizan

'