AKTUELNO

Fudbal u Engleskoj bi trebalo da se vrati na teren, a Liverpulu su potrebne samo dve utakmice kako bi postao šampion Premijer lige posle 30 godina pauze i "redsi" to sa nestrpljenjem čekaju.

Virus korona je odredio nova pravila ponašanja na fudbalskim terenima, pa njima ukinuto i grupisanje ljudi - što znači i svaka vrsta proslava. Zbog toga čelnici Lige su prihvatili da se angažuju oko traženja dozvole za izuzetak od pravila - da se Liverpulu omogući ceremonija dodele titule koju toliko dugo čekaju. 

"Ako se dogodi da budu prvaci sigurno da svako želi tim igračima i celom timu da mogućnost slavlja, kao nagradu za njihov naporan trud i rad. Pokušaćemo sve da im se ceremonija dodele pehara obezbedi, osim ako to ne ugrožava njihovu zdravstvenu bezbednost", rekao je izvršni direktor Premijer lige Ričard Masters.

Liverpul je na vrhu tabele sa 25 bodova i potrebne su mu još dve dobijene utakmice kako bi obezbedio to prvo mesto, odnosno šampionsku titulu. Od danas ekipama je dozvoljeno da treniraju u manjim grupama.

#Liverpul

<
'