AKTUELNO

Od danas su ublažene mere Vlade Srbije, te je dozvoljeno prisustvo gledalaca na fudbalskim stadionima. Tim povodom generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ističe da je velika stvar što je Vlada donela nove mere.

Terzić kaže da će Crvena zvezda poštovati restrikciju, to jest razmak će od jednog do drugog navijača biti jedan metar.

- To znači da će svaka druga stolica morati da bude slobodna. Očekujemo dosta navijača, narod se uželeo fudbala - rekao je Terzić za TV Pink.

Podsetimo, u petak su fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Radom 33. put uzastupno osvojili titulu prvaka Srbije, na šta Terzić kaže da će prava proslava biti 20. juna, u poslednjem kolu kada na stadionu Rajko Mitić budu dobijali pehar.

Foto: TV Pink Printscreen

Terzić kaže da ne može biti štampano više od 25.000 ulaznica za utakmicu u subotu jer svako drugo mesto mora da bude slobodno.

- Trudićemo se da poštujemo mere i sprovedemo sve što se traži od nas... Ja mislim da smo mi uspeli da izađemo iz ove krize sa virusom na uspešan način i da je taj virus oslabio... Ne treba se opuštati, poštovaćemo sve to - rekao je Terzić i dodao:

Najvažnije je da se narod vratio na fudbalske utakmice, da se lopta zakotrljala i da se vraćamo u neke normalne tokove.

Terzić je povodom osvojenog trofeja i interesovanja u italijanskim medijima za našeg trenera rekao da Dejan Stanković ima čvrst ugovor sa Zvezdom i da su zadovoljni kako sve funkcioniše.

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

- Iz dana u dan sam sve zadovoljniji... Mislim da je pred njim sjajna karijera, da će biti veliki trener - kazao je Terzić.

#FK Crvena Zvezda

#Zvezdan Terzić

'