AKTUELNO

Posle više od dva meseca fudbal se konačno vraća i na naš stadion.

Crvena zvezda je obezbedila plasman u polufinale Kupa Srbije pobedom nad Inđijom, a naši fudbaleri se sada okreću novom izazovu i utakmicom protiv Radnika. Razlog za radost svih zvezdaša su otvorene kapije stadiona “Rajko Mitić”.

Preko interneta do sada je prodato 4000 ulaznica, a s obzirom da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohijii, naši zvezdaši su još jednom pokazali veliko srce.

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Napominjemo da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivamo i “sezonce” da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična – 75 dinara.

Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika.

Dođite da zajendo bodrimo Dejana Stankovića i crveno-bele šampione!

#FK Crvena Zvezda

#FK Radnik

'