AKTUELNO

Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se utakmicama 28. kola, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Radnik, dok će Partizan igrati u Subotici protiv Spartaka.

Prve utakmice 28. kola igraju se danas, od 18 časova Proleter će u Novom Sadu dočekati TSC, a od 20 časova u Beogradu počinje duel Voždovca i Napretka.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 19 časova protiv Radnika i proslaviće pred svojim navijačima osvajanje titule. Zvezda je u prošloj utakmici pobedom protiv Rada odbranila titulu i trenutno ima 11 bodova više od Partizana, dok je Radnik 10. na tabeli, a bez pobede je u dva poslednje dve utakmice u prvenstvu.

Fudbaleri Partizana u subotu od 16.30 igraju u Subotici i žele da nastave niz dobrih rezultata i obezbede drugo mesto na tabeli. Crno-beli imaju 61 bod, pet više od trećeplasirane Vojvodine, dok je Spartak sedmi sa 40 bodova.

Vojvodina će u subotu od 14 časova igrati u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da pobedi kako bi sačuvala treće mesto. Novosadjani imaju 56 bodova, tri više od TSC-a koji ima niz dobrih rezultata i napada treću poziciju. Javor je dugo bez pobede i 13. je na tabeli sa 24 boda.

Petoplasirani Čukarički igraće u subotu od 21 sat na svom terenu protiv Indjije, dok su u nedelju na programu preostale dve utakmice - Radnički će u Nišu od 15 časova dočekati Rad, a dva sata kasnije u Lučanima počinje duel Mladosti i Mačve.

Utakmice 28. kola Super lige Srbije:

Danas:

Proleter - TSC (18.00)

Voždovac - Napredak (20.00)

Subota:

Javor - Vojvodina (14.00)

Spartak - Partizan (16.30)

Čukarički - Indjija (21.00)

Nedelja:

Radnički - Rad (15.00)

Mladost - Mačva (17.00)

#Superliga Srbije

'