AKTUELNO

Trener fudabaler Partizana Savo Milošević izjavio je da će za njegov tim meč sa subotičkim Spartakom biti veoma važan jer pobedom može i teoretski da obezbedi drugi mesto i prebaci fokus na Kup.

"Još jedna utakmica u nizu, već polako hvatamo ritam i za nas jako bita utakmica. Sa eventualnom pobedom sutra, praktično bismo došli na korak do tog drugog mesta i da možemo arhiviramo i da ceo fokus možemo da prebacimo na Kup. Stalo nam je da sutra pobedimo", rekao je Milošević na konferenciji u Humskoj.

Milošević je istakao je su svi igrači u dobrom stanju i da nema problema sa povredama, kao i da će Sejduba Suma biti u konkurenciji za sutrašnji tim.

"Mi smo ove godine uspevali da izlazimo na kraj sa Spartakom relativno lako, ali to treba da bude opomena da je teško dobijati jednu ekipu više puta i da moramo da budemo obazrivi. To je ekipa koja ima zavidan kvalitet koji je pokazala u ligi, u gornjem delu tabele je, ekipa vredna poštovanja. Mi smo tim koji kada se malo opusti, automatski ima problem da završi utakmicu. Apelujem na igrače da moraju da drže koncentraciju svih 90 minuta", zaključio Milošević.

Utakmica 28. kola Superlige između Spartaka i Partizana igra se sutra od 16.30 u Subotici.

#FK Partizan

#Savo Milošević

'