AKTUELNO

Trener Bolonje Siniša Mihajlović upozorio je medije da ne upropaste mladog fudbalera Musu Džuvaru, posle njegovog debitantskog gola u Seriji A u pobedi protiv Intera.

Džuvara (18) je nedelju postigao prvi gol u dresu Bolonje i pomogao ekipi da pobedi favorizovani Inter sa 2:1. On je kao migrant 2016. godine došao iz Gambije u Italiju i imao je mnogo problema da dobije dozvolu da igra.

Uspeo je to 2016. godine kada je potpisao za Virtus, a zatim je godinu dana kasnije prešao u Kjevo. On je prošle godine došao na pozajmicu u Bolonju.

- Uvek sam govorio da ne gledam godine, već samo da li je fudbaler talentovan. Treba malo hrabrosti da verujete ovim tinejdžerima, ali morate da imate veru. Mislim da je to dobro za klub i za igrače. Džuvara je odigrao pet utakmica u Seriji A i postigao gol. Vi novinari nemate neke mere. Uradite sve što možete da upropastite ove igrače pre nego što uopšte počnu da igraj. Musa mora da ostane čvrsto na zemlji i da nastavi naporno da trenira. Imaće priliku da se ponovo dokaže- rekao je Mihajlović.

#Siniša Mihajlović