AKTUELNO

Još jedna sezona elitnog fudbalskog takmičenja privodi se kraju.

Ovog utorka i srede na programu su prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona u fudbalu. Još jedna sezona elitnog fudbalskog takmičenja privodi se kraju.

Put do Kardifa je dug, ali ne i nedostižan. Pogotovo za ovih osam ekipa koje su se našle u četvrtfinalu.

Monako, lider francuskog prvenstva, u utorak gostuje Borusiji Dortmund. Obe ekipe su osetile gorčinu poraza. Ovo je idealna prilika da isprave stvari.

Drugi meč dana igra se u Torinu. Žreb je bio nemilosrdan prema ekipi Juvenstusa, pa ju je poslao na megdan Barseloni.

Foto: Tanjug

Nažalost,  jedan velikan će završiti takmičenje u ovoj fazi. Juve će imati priliku da se revanšira Barseloni za poraz u finalu sezone 2014/2015.

Sreda donosi dva nova zanimljiva sustreta. Najveće iznenađenje ovogodišnjeg izdanja elitnog takmičenja svakako je engleski predstavnik Lester.

SAMO NA KlikTV - PRATITE LS

Ljubitelji fudbala i Lige Šampiona imaće priliku da sve mečeve četvrtfinala pogledaju putem servisa KlikTv. Bilo kad, bilo gde - KlikTv.

Na početku ovog takmičenja niko nije mogao da zamisli da će ekipa "lisica" biti jedini engleski predstavnik u četvrtfinalu, ali čuda su moguća u režiji Lestera.

Foto: Tanjug

Ipak, u sredu gostuju ekipi Atletiko Madrida, koju sa klupe predvodi Dijego Simeone. Argentinac je ovu ekipu dva puta predvodio do finala, a ovog puta je vreme da ide korak napred, prva prepreka je Lester.

Poslednji meč četvrtfinala igra se u Nemačkoj. Voljom žreba, sastaju se dve kaznene ekspedicije ove sezone - Bajern Minhen i Real Madrid.

Oba tima u svojim prvenstvima melju protivnike, nezadrživo grabe ka osvajanju šampionskog pehara u svojim ligama. Ovde u Ligi šampiona, jedni će morati da napuste takmičenje na dva koraka do kraja.

#FC Monako

#FK Barcelona

#FK Real Madrid

#Liga šampiona

#fudbal

'