AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je veom zadovoljan igrom tima u pobedi protiv banjalučkog Borca 3:0.

"Zadovoljan sam jer smo svi izašli na nogama i jer nema nikakvih problema i povreda. Snažno radimo i plašimo se malo ovakvih utakmica, jer bi zaista bila šteta da neko otpadne u ovom trenutku. Odradili smo normu, istrčali smo i najvažnije je da smo svi zdravi. Još smo u fazi rada, teške su noge, ali vide se ideje, zahtevi i drago mi je što usvajamo ono što uvežbavamo na treninzima. Ima vremena da to još više "zategnemo". Veliki sam optimista", rekao je Stanković.

Zvezda je na pripremama ostvarila maksimalne četiri pobede, uz gol razliku 8:1.

"I taj koji smo primili je bio veoma čudan, da tako kažem. Nema dobrog napada bez odlične odbrane. Radimo na tome svakodnevno i to je nešto što je važno i što će se manifestovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona", kazao je on.

"Kada zaključim period od 11. do 28. jula, uzmem u obzir prijateljske utakmice i sve ono što je urađeno, moram da se zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalizmu i ozbiljnom radu, kao i mediko bloku koji je pružio sjajnu negu. Verujte da se iz maserske sobe nije izlazilo. Zahvalio bih se i svim ljudima koji su bili sa nama na Divčibarama i u Staroj Pazovi, jer smo se zaista osećali kao kod kuće", poručio je Stanković.

#Dejan Stanković

#FK Crvena Zvezda