AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović rekao je da mu je drago zbog gola i dve asistencije, ali da je pobeda protiv Radničkog bitnija od njegovog učinka.

"Veoma mi je drago što sam postigao pogodak i upisao dve asistencije, ali mi je najdraže što smo osvojili nova tri boda. Najbitnije je da mi kao ekipa napredujemo i da iz utakmice u utakmicu i pobeđujemo", rekao je Spiridonović za sajt kluba.

Zvezda je u sredu pobedila Radnički sa 3:0 u drugom kolu Super lige Srbije.

Foto: Instagram.com/srdjan_spiridonovic

"Mislim da smo dobro igrali. Međutim, mislim da je moglo još bolje. Pala nam je koncentracija posle vođstva, ali je na kraju najbitnije da smo zasluženo pobedili. Još smo umorni od priprema i napornih treninga, ali kako sezona bude odmicala i ekipa će biti još kompaktnija", kazao je Spiridonović.

Zadovoljan je saradnjom sa Aleksandrom Kataijem.

"Katai i ja se slažemo odlično, kako na terenu, tako i u svlačionici. Razumemo jedan drugog i razmišljamo na sličan način, što se vidi u našoj igri. Pružamo odlične partije i tako ćemo i nastaviti. Nadam se pobedi i na narednom meču. Ponavljam, nije bitno ko daje golove i asistira, bitno je da igramo dobro kao tim, da smo uigrani, da stvaramo puno šansi", naveo je Spiridonović.

#FC Crvena zvezda

#Srđan Spiridonović