AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mačvu sa 3:0 u trećem kolu Superlige Srbije u Šapcu. Sjajni golovi obeležili su novi trijumf crveno-belih.

Prvi meč trećeg kola Superlige otvorio je duel šampiona Srbije i uvek neugodnog domaćina, Mačve. Ekipa iz Šapca prošlu sezonu završila je na poslednjem mestu sa svega 13 bodova iz 30 utakmica.

MAČVA - CRVENA ZVEZDA 0:2 Krstović u 24. minutu i Nikolić u 65. i Vulić u 90. minutu za Zvezdu

Stadion: Mačve, Sudija: Petar Piper MAČVA: Perić, Pejović, Mijailović, Ristivojević, Dukić, Ivić, Božić, Dabić, Adamović, Marković, Zukanović (projektovani sastav) CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Sanogo, Nikolić- Spiridonović, Ivanić, Katai - Krstović

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

90. minut - GOOOOL! SJAJAN POGODAK VULIĆA!

81. minut - Dobar šut Vulića, ali lopta ide pored gola.

75. minut - Po jedna promena na obe strane. Milinković menja Zukanovića kod domaćih, dok je kod gostiju na terenu Vulić, a van igre ide Ivanić.

73. minut - Nova promena kod crveno-belih umesto Kataija ulazi Gavrić.

71. minut - Odlična šansa za Kataija, ali novi promašaj vezista crveno-belih.

65. minut - GOOOOL! ! Sjajan šut Veljka Nikolića za 0:2!

64. minut - Prilika za Mačvu. Šutirao je Zukanović, ali brani Borjan.

59. minut - Krstović je ponovo pogodio mrežu, ali je pre toga Ben bio u ofsajdu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Dvostruka promena u Zvezdi. Umesto Spiridonovića u igri je Ben, a Sanoga menja Petrović.

POLUVREME

43. minut - Ponovo prećka i opet je šutirao Katai! Ponovo sa nekih 20 metara oprobao je šut momak iz Srbobrana.

40. minut - Nešto mirniji deo igre nakon vođstva gostiju.

29. minut - Prečka! Kakav šut Kataija iz slobodnog udarca. Golman Perić je samo pogledom ispratio loptu koja pogađa samo okvir gola.

24. minut - GOOOOOL! KRSTOVIĆ! Mladi napadač postiže pogodak i dovodi Zvezdu u vođstvo!

21. minut - Katai ponovo preti, ali brani Perić.

13. minut - Velika prilika za goste iz Beograda. Krstović se u dva navrata našao na sedam metara od gola, ali je oba puta propustio priliku da promeni rezultat.

7. minut - Prva ozbiljnija šansa za Zvezdu na utakmici. Katai je probao iskosa sa nekih 20 metara, ali lopta ide pored gola.

18.30 - Počela je utakmica u Šapcu!

18.02 - Zvezda se 2018. godine nije baš najbolje provela u Šapcu jer je poražena u Kupu Srbije posle penala, ali je nakon toga svaki naredni meč pobedila. Poslednji put bilo je 3:0 u martu mesecu ove godine.

17.50 - Iznenađenje Dejana Stankovića za ovaj meč je Nikola Krstović. Mladi napadač dobio je šansu umesto Tomanea koga nema u protokolu za današnji duel, dok je tu ponovo Ričmond Boaći. Pored njega na klupi su ostali: Popović, Gajić, Eraković, Babić, Petrović, Vulić, Ben, Radulović, Gavrić, Vukanović.

#Sport

#fudbal