AKTUELNO

Mediji u Italiji prenose da je u Milanu sazvan hitan sastanak zbog krize i poraza od Specije sa 2:0, uoči gostovanja Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope.

“Korijere dela Sera” piše da trener nije bio zadovoljan pristupom igrača i želi bude siguran da se ovako nešto neće ponoviti.

Navodi se da Pioli želi da ponovo radi na vraćanju timskog duha, koji je ekipu doveo na vrh tabele Serije A.

Milan se posle dugogodišnje suše našao na 1. mestu Serije A u odmaklom delu sezone, ali je u poslednja četiri kola dva puta izgubio.

Inter je sada prvi sa 50 bodova, Milan ima 49, a raspored nije milostiv. Milan posle Zvezde gostuje Interu, pa se igra revanš sa Zvezdom i naredni duel je protiv Rome.

Nisu zadovoljni ni navijači Milana, specijalizovani portal “milanpress.it” donosi veliki komentar i poruku za ekipu.

“Najveća greška bi bila potcenjivanje u Ligi Evrope, Pioli mora ukazati poverenje najboljima u Beogradu. Doći na meč protiv Intera sa dva vezana poraza, ili sa remijem i porazom, veliki je rizik da se ekipa dovede u očaj, u trenutku kada su potrebni samopouzdanje i hrabrost. Na Marakani će se voditi bitka protiv tima koji će po tradiciji i karakteristikama fizičku igru i duel staviti iznad svega. Zato je potrebna želja za borbom i spremnost da bi se u derbi ušlo sa pravom energijom”, piše ovaj portal.

#Crvena Zvezda

#Milano