AKTUELNO

Milan je u padu forme, tri meče u nizu "rosoneri" ne znaju za pobedu, imaju poraz od Intera (3:0) i Specije (2:0) i remi sa Crvenom zvezdom 2:2 pred revanš šesnaestine finala LIge Evrope u četvrtak na San Siru.

Ali, ne dotiče to mnogo Zlatana Ibrahimovića, koji pored svega ima dogovor da nastupi na festivalu Sanremo!

Zlatan Ibrahimović i srpski trener Siniša Mihajlović nastupiti u duetu. Svim je to bilo simpatično dok je Milan bio lider Serija A i pobeđivao. Ali, sada kada ne ide podigla se prašina.

Starsportphoto "Gazeta" piše da u ugovoru koji su Milan i Ibrahimović sklopili - napadač ima pravo na nedelju dana slobodno, pošto je potpisao takav dogovor sa "Rai" televizijom pre produžetka saradnje sa "rosonerima".

S obzirom na to da u Milanu nisu znali šta tačno predstavlja "slobodna nedelja", zbog klauzule o poverljivosti, prihvatilči su i sada će biti bez najboljeg fudbalera u trenutku kada se "lomi" sezona. "Gazeta" dodaje da deluje da su unapred odustali od molbi Ibrahimoviću da odustane od učešća na "Sanremu" i poštovaće njegovu odluku.

- On je profesionalac, verujemo mu... - rekao je Pioli koga je Ibrahimović zabrinuo i protiv Intera pošto se požalio na grč, pa je preventivno izveden iz igre.

Starsportphoto "Sanremo" počinje u martu i već u sredu Milanu igra sa Udinezeom, pa se postavlja pitanje gde će biti Ibrahimović? Mediji veruju da će igrati utakmicu.

Ibrahimović je preskočio prvi meč sa Zvezdom u Beogradu i njegova ekipa je samo remizirala 2:2, videćemo da li će igrati u četvrtak, ili će morati da ide na probe pred San Remo.

#Zlatan Ibrahimović