AKTUELNO

Milan Živadinović, nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije, pričao je o situaciji u domaćem fudbalu i istakao kako je Dragan Stojković Piksi, novi selektor FSS, bio veliki igrač.

Živadinović se osvrnuo i na utakmicu između Srbije i Irske, koja je bila sinoć. Rekao je kako nas je juče pogledao Bog, kao i da je on imao tokom svoje bogate karijere iskustvo sa fudbalerima Irske.

Foto: Tanjug/Darko Vojinović

Došao je Piksi i sada je pitanje koliko on može da ogovori na to. On je bio veliki igrač, ali to nema veze sa trenerskim poslom. Juče nam je pomogao Bog, zašto? Irci su poveli i mi smo preokrenuli rezultati i završili na naše zadovoljstvo. Ja imam iskustva s Irskom - priča Živadinović.

Govoreći za autorsku emisiju Srđana Predojevića na TV Vesti, Živadinović je rekao kako smatra da je situacija u fudbalu teška, s obzirom na to da je u poslednje vreme došlo do smene trenera i predsednika u klubovima.

Foto: TV Vesti

Sada se dešava nešto i sistem je: "Kako prevariti svog drugara i doći do velike love da bi uživao u njoj". Mislim da će to na kraju imati vrlo velike posledice. Ljudi su se promenili. Najeli su se i ono što je najvažnije, ovi što su se najeli, sada su ostali bez sredstava. Fudbal je trenutno u teškoj situaciji, pogledajte šta se dešava u klubovima, to su smene trenera, predsednika - izjavio je Živadinović za Vesti.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!