AKTUELNO

Prva zvezda selekcije Portugala Kristijano Ronaldo zahtevao je poseban tretman na gostovanju u Beogradu.

Reprezentacija Portugala smeštena je u elitnom beogradskom hotelu, a as Juventusa je po sopstvenom zahtevu dobio predsednički apartman, pišu beogradski mediji.

Foto: Tanjug AP

Ronaldo ima kuvara, konobare i sobarice, koji će biti zaduženi samo za njega i koji će morati da imaju dokaz da nisu zaraženi koronom, piše "Informer". Pošto se Kristijano nije vakcinisao svi zaposleni hotela koji će imati kontakt sa jednim od najboljih fudbalera današnjice moraće da se testiraju na koronavirus i budu negativni. Ostali neće smeti da mu se približe.

Foto: Tanjug AP/Laurent Gillieron/Keystone via AP

Posebno obezbeđenje

Ronaldo je, navodno, u Beograd doveo i sopstveno obezbeđenje, koje blisko sarađuje sa službom obezbeđenja u hotelu. Plan je napravljen unapred i tačno se zna ko ima pristup delu hotela u kom će biti smešten. Portugalci će u Beogradu provesti samo jednu noć, a Srbiju će napustiti odmah posle meča.

Posebni treninzi, specijalan način ishrane i života uslovili su da slavni fudbaler izraste u ono što jeste, u zver na terenu, piše "Alo" i dodaje da su zbog toga dobavljači elitnog beogradskog hotela morali da mu nabave sveže voće, žitarice, ribu, ali i pokretnu traku za trčanje!

Foto: Pixabay.com

Kuvari u hotelu su pred Ronalda izneli šunku, sir, kroasane, tost sa pastom od avokada, jogurt... Kasnije, tokom ručka, bacio se na ribu - sabljarku, oradu ili lubin, kao i bakalar sa krompirom, uz neizbežne masline i sireve.

"Jedna od tajni je što jedem šest puta dnevno, ali u manjim količinama", otkrio je još ranije Kristijano.

Ribu smatra magičnom namirnicom, što ne čudi ako se zna da je sa ostrva Madeira, jer sadrži dosta proteina a malo masti, što je čini idealnom sportskom hranom.

U beogradskom hotelu su mu i pored dobro opremljene teretane, nabavili i određene rekvizite kako bi probudio i zagrejao mišiće u sobi pre spavanja ili po ustajanju. Radio je vežbe za pilates ABS loptom, i na pokretnoj traci, dok su ostali reprezentativci slobodno vreme koristili svako na svoj način.

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo