AKTUELNO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da je zadovoljan izdanjem protiv Portugala u remiju 2:2, ali da nije prezadovoljan.

"Veoma zanimljiva, takmičarska utakmica. Prvo poluvreme je pripalo Portugalu, drugo nama. Momci su pokazali hrabru igru. Reč predaja ne postoji u našem rečniku. Rezultat je po meni realan i hrabri nas da smo na dobrom putu. Nemojte zaboraviti da je ovo jedna od najboljih ekipa u Evropi, šampion Evrope", rekao je Stojković za Sportklub posle utakmice.

Srbija je u Beogradu igrala nerešeno 2:2 sa Portugalom i posle dva kola ima četiri boda u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srpski tim je nadoknadio dva gola zaostatka.

Stojković je naveo da je bio "hladan kao špricer" na poluvremenu i da je verovao u izjednačenje, čak i u pobedu.

"Jesam zadovoljan, ali ne i prezadovoljan jer sam zaista očekivao pobedu, bez da potcenjujem nekoga", naveo je Stojković.

Kapiten ekipe Dušan Tadić je rekao da je drugo poluvreme "vodilja".

"Drugo poluvreme je vodilja kako treba da se igra. Sledi nezgodna utakmica, izgubili su samo 1:0 od Portugala, igraju veoma jako defanzivno. Neće biti lako, ali treba da slušamo šta nam selektor govori, upijamo i idemo napred", rekao je Tadić.

Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati u utorak protiv Azerbejdžana u Baku.

#Dragan Stojković Piksi