AKTUELNO

Napravio haos, pa ostavio poruku svima!

Spektakularna utakmica Srbija - Portugal ostaće upamćena zbog velikog povratka "orlova" i još većeg osvojenog boda, zbog istorijskog nastupa Aleksandra Mitrovića, zbog utakmice karijere Nemanje Radonjića...

A isto tako i zbog skandaloznog kraja i odlaska Kristijana Ronalda sa terena u toku utakmice!

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinović

Portugalac je otišao u svlačionicu još dok se igrao meč, zato što je bio ljut odlukom sudije da ne prizna njegov gol za pobedu Portugala 3:2. Istina, "CR7" je u nadoknadi vremena kaznio veliki kiks srpskog golmana Marka Dmitrovića, verovatno je i poslao čitavu loptu preko linije, ali je kapiten našeg tima Stefan Mitrović ipak reagovao i iščupao je iz gola.

Sudije su rekle da se nastavi igra, Srbija je osvojila veliki poen u kvalifikacijama za Mundijal, a Ronaldo se oglasio posle izlaska iz svlačionice.

On je na svom Instagram nalogu objavio kratku poruku.

Najveći je ponos i privilegija to što sam kapiten Portugala. Uvek sam davao i dajem sve što mogu za svoju zemlju i to se nikad neće promeniti. Ipak, postoje i teški trenuci sa kojima se suočavamo, posebno kada osećamo da je čitavoj naciji naneta šteta. Podignimo glave i suočimo se sa sledećim izazovom odmah. Napred Portugal!

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo