AKTUELNO

Nije samo Kristijano Ronaldo zaboravio kapitensku traku u Beogradu, prestonica Srbije je baš malerozna za jednog od najboljih fudbalera sveta.

As Portugala i Juventusa je u centru pažnje nakon skandala na Marakani. U finišu utakmice sa Srbijom sudija nije video njegov pogodak pre intervencije Stefana Mitrovića.

Ronaldo je zbog toga poludeo, jurio pomoćnog sudiju, čak i bacio kapitensku traku i napustio teren pre nego što je sudija odsvirao kraj.

I tu nije kraj njegovim malerima u Beogradu, gde je pobedio samo jednom, 4:2 pre dve godine. Ali, i pored pobede, zaboravio je tada 10.000 evra i nekoliko skupocenih satova u hotelu.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Kristijano je shvatio da nije poneo stvari tek kada su Portugalci bili na aerodromu, pa je alarmiran hotel u kojem su ostali satovi i novac, Portugalci su se vratili po Ronaldove stvari, a čak je oformljena i komisija koja je otvarala sef, jer u slučajima kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari, postoji poseban protokol da se sef otvara pred nekoliko svedoka u svrhu najviše bezbednosti.

Navijači ga tada, ali ni 2007. godine, kada je bilo 1:1, nisu dočekali apluzima. Prv put je bio u prestonici Srbije sa Sportingom koji je igrao sa Partizanom.  Portugalci su uspeli da anuliraju poraz od 3:1 u Lisabonu, ali je Partizan golovima u produžecima otišao je dalje, a tada mladi Ronaldo nije srećan napustio Srbiju.