AKTUELNO

Tužna vest pogodila je danas pogodila srpski fudbal. Sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović preminuo je u 50. godini.

Kosanović je ostao upamćen kao član stručnog štaba Vladana Milojevića za vreme rada u Crvenoj zvezdi. Crveno-beli su se na Instagram nalogu oprostili od čoveka koji im je doneo mnogo radosti.

- Kosanović će biti večno upamćen po neverovatnom fudbalskom znanju koje je posedovao, harizmi, anegdotama i svemu onom što je krasilo generaciju čiji je bio pomoćni trener. Bio je pravi primer predanosti i rada i čovek koji je 24 časa živeo za fudbal - stoji u objavio na Instagramu šampiona Srbije.

Crvena zvezda je izazila najdublje saučešće porodici Milana Kosanovića.

Od Kosanovića su se oprostili i mnogi igrači sa kojima je sarađivao. To su uradili Milan Borjan, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radonjić, Andrej Mrkela, Marko Gobeljić, Damijen Le Talek, Mihailo Ristić, Dejan Dražić, Saša Zdjelar, Nemanja Antonov, Branko Jovičić i mnogi drugi reprezentativci i posebno zlatni orlići sa Novog Zelanda sa kojima je Kosanović bio 2015. godine kada su postali prvaci sveta.

Partizan se kao i mnogi oprostio od Kosanovića sa kojim je ovaj vodio velike sportske bitke.

Potreseni zbog ove vesti bili su i Javor i Voždovac.

#Milan Kosanović