AKTUELNO

Problemi za Sejdubu Sumu kad im vreme nije. Fudbaler Partizana pokraden je u Gvineji, gde su mu nepoznati počinioci oduzeli pasoš, kartice i sve što se u tom trenutku sa njim nalazilo uključujući i novac.

Postojala je bojazan da zbog toga neće moći da otputuje na pripreme sa ostalim saigračima u Sloveniju, ali kako stvari stoje - većih poteškoća neće biti.

On je svoje probleme na vreme javio stručnog štabu, koji je razumeo situaciju i dopustio mu je da na miru sredi papirologiju. Stari pasoš Sume već je bio popunjen i svakako je planirao da izvadi novi, ali je imao tu nesreću da su mu ga lopovi ukrali sa sve vizom koja se u njemu nalazila. Upravo zbog toga je kasnio jedan dan.

Očekuje se da već u toku današnjeg dana Suma sredi sve i nastavi put ka Sloveniji. Prvo je neophodno da dobije našu vizu, a da potom aplicira za slovenačku što bi takođe moglo da potraje dan ili dva. Od brzine procedure zavisi da li će Suma biti u sastavu za meč protiv Mure u subotu od 18.00 časova, što će biti prvi kontrolni susret crno-belih ovog leta.

Podsetimo, Partizan će prvi deo priprema za ovu sezonu obaviti u Ptuju, a ekipa se juče okupila. Prvog dana su pred fudbalere stali članovi stručnog štaba sa Aleksandrom Stanojevićem, potom predsednik Milorad Vučelić, kao i Miloš Vazura.

#FK Partizan

#Sejduba Suma