AKTUELNO

Fudbaleri Partizana gostovali su Dunajskoj Stredi u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Partizana gostovali su Dunajskoj Stredi u revanš meču drugog kola kvalifikacija i pobedili rezultatom 0:3.

Prvi gol za crno-bele postigao je Pantić u 20. minutu, dok je pobedu "zacementirao" Rikardo u 80. minutu. 

Deluje Partizan neverovatno na startu sezone, a večeras su na "MOL Areni" dokazali svoju dominaciju.

UŽIVO:

DRUGO POLUVREME:

90. minut - Dobra akcija crno-belih, Pavlović je dobro prošao po strani, ali se Taivo vratio i pomogao svojoj odbrani. 

85. minut - Ponovo Popović! Pokušao je Balić sa ivice kaznenog prostora, delovalo je da će Hrvat skinuti prašinu, ali je golman Partizana još jednom sjajno reagovao !

80. MINUT - GOL PARTIZAN! Dobar pas došao je sa leve strane, a Rikardo odlično reaguje za novi gol crno-belih. 

77. minut - POPOVIIIIIIIIIIIIĆ! Brani golman crno-belih penal na evropskoj premijeri! Kakav momenat za ovoliko bitnu odbranu nakon što je Stojković napustio Partizan!

75. minut - PENAL! Kazneni udarac za Dunajsku Stredu nakon što je Saničanin srušio Taiva. Velika greška švajcarskog aribtra!

69. minut - Imao je sada Partizan više sreće nego pameti! Šefer je ostao sam na petercu savladao Popovića, ali je stativa zaustavila udarac glavom, ostaje 0:1!

67. minut - Napokon su se crno-beli oslobodili pritiska Dunajske Strede, uspeo je Holender u tandemu sa Jovićem malo da razmrda napadački deo Partizanovog tima. 

62. minut - Dvostruka izmena Partizana, umesto Natha i Markovića, na terenu su Jović i Holender. 

59. minut - Grčevito se brani Partizan od početka drugog poluvremena, sada je Saničanin uspeo da blokira Taiva, sve opasniji je slovački tim!

54. minut - Fantastična reakcija Aleksandra Popovića! Ponovo je mladi golman Partizana spasio svoj tim nakon kornera je vrhovima prstiju skinuo loptu sa glave Beskorovaljnom - 0:1!

50. minut - Novi žuti karton za crno-bele, ponovo je loše dodavanje prethodilo faulu, ovoga puta je Miloš Jojić morao da ispravlja grešku saigrača. 

49. minut - Novi žuti karton u ekipi Partizana, dobio ga je Miloš Jojić koji je oborio Šafera. 

PRVO POLUVREME:

45. minut - Kraj prvog poluvremena! 

45. minut - Au šta je promašio sada Rikardo! Srećno se odbila lopta do ofanzivca Partizana, ali se napadač crno-belih pošteno obrukao!

42. minut - Mnogo sreće sada za Partizan! Zuber je izbacio Lutovca sjajnim driblingom, ali je glavni sudija promenio odluku pomoćnog i svirao ofsajd!

38. minut - Veliku borbu vode Vujačić i Zuber, za sada je štoper Partizana uspevao da izađe na kraj sa ofanzivcem Strede uz pomoć Popovića. 

35. minut - Opšti haos na sredini terena nakon što je Danilo Pantić srušio Veru. Umešali su se Rikardo, Zdjelar, Beskovrovaljni... Na kraju ukrajinski štoper i strelac jedinog gola dobijaju žuti karton. 

31. minut - Sjajna kombinacija Rikarda i Natha, napadač sa Zelenortskih ostrva prošao je po desnoj strani pokušao da uposli Pantića. Ipak, Kružilak je presekao njegov pas i otklonio opasnost, ostaje 0:1!

28. minut - Svesni su Slovaci da moraju bolje u nastavku meča ako žele da prođu dalje! Nekoliko minuta se igra na polovini koju brani Partizan, ali za sada bezidejno deluje Dunajska Streda.

25. minut - Ogromna šansa za Dunajsku Stredu! Zuber je bio brži od štopera crno-belih, ali je Popović krajnjim naporom zaustavio udarac snažnog golgetera - 0:1!  

20. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Partizan golom Danila Pantića!

16. minut - Novi žuti karton za Partizan! Ponovo je Vera "ukrao" loptu na sredini terena, morao je Vujačić da ga sruši sa leđa, a glavni arbitar Bijeri nije imao izbora. Već dvojica u poslednjoj liniji crno-belih imaju javne opomene!

14. minut - Još jedna opasnost pred golom Aleksandra Popovića, ostao je Ndžije sam nakon kornera Dunajske Strede, ali se vezista slovačkog tima nije najbolje snašao - 0:0!

11. minut - Nezgodan sudar Vere i Uroševića, bio je bek crno-belih izuzetno nepažljiv, a glavni arbitar pokazao je javnu opomenu srpskom igraču.

7. minut - Tvrd početak utakmice sa ove strane, za sada opipavanje snaga na sredini terena. Izuzetno pažljiva igra oba tima - 0:0!

4. minut - Agresivno je i domaćin otvorio meč, opalio je Dimković iz "mrtvog ugla" po lopti imao je Aleksandar Popović problema da zaustavi njegov meč, od svega korner za Stredu.

3. minut - Odmah konkretna akcija crno-belih, dobro je povukao loptu Danilo Pantić po levoj strani, ali boksuje to Jedlička - 0:0!

20:45 - POČELO JE! Prvi napad ima Partizan.

SASTAVI:

Dunajska Streda: Jedlička - Bruneti, Beskorovanji, Kružlak - Ciganiks, Neblila, Šafer, Ndžije, Vera - Divković, Cuberu, trener: Antal Nemet

Partizan: Popović - Lutovac, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Natho, Pantić - Gomeš, trener: Aleksandar Stanojević 

#FK Partizan