AKTUELNO

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizana Miloš Vazura rekao je danas da crno-beli imaju aktivan rezultat protiv Santa Klare i istakao da veruje u prolaz u grupnu fazu Lige konferencija.

"Težak protivnik. Znali smo i pre Sočija da su jako teški. Mislim da je naša šansa u Beogradu, pred punim stadionom. Imamo aktivan rezultat i mislim da možemo da prodjemo dalje", rekao je Vazura, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć u gostima od portugalske Santa Klare sa 1:2, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

"Ušli smo malo nervozno u utakmicu, ali mislim da će u Beogradu to izgledati drugačije. Malo su nas poremetile povrede. Dva dana pred put Saša Zdjelar, pre sedam dana Danilo Pantić. U Beogradu očekujem mnogo bolji rezultat i podršku navijača. Sa punim stadionom možemo sve da uradimo", naveo je Vazura.

Po njegovim rečima, ovo je bilo tek prvo poluvreme.

"Drugo je u Beogradu, na našem terenu i pred našim navijačima koji će nam sigurno biti 12. igrač. Očekujem pozitivan rezultat u Beogradu i verujem u ove momke. Kako god je to izgledalo danas, znamo da su dali sve od sebe, i oni i stručni štab. Nastavljamo pozitivnim mislima i mislim da će biti mnogo bolje u Beogradu", ponovio je Vazura.

"Najbitnije je da bude pun stadion. Pozivamo sve navijače da dodju jer nam sada, stvarno, treba podrška", zaključio je Vazura.

Revanš utakmica se igra narednog četvrtka u Beogradu.

Autor: