AKTUELNO

Fudbalska utakmica između Budućnosti iz Lukavice i Rudara iz Bukinje, koja je u okviru nižih razreda Bosne i Hercegovine, igrana u Bašigovcima kod Tuzle, nije završena.

Za to su se potrudili domaći navijači koji su napali sudije posle drugog gola gostiju. Nezadovoljni suđenjem simpatizeri Budućnosti su uleteli na teren i počeli da udaraju sudijsku trojku. Na snimku se vidi da igrači štite sudije, ali da uprkos tome navijači uspevaju da zadaju po koji udarac.

Delegat meča Adel Avdić napisao je u izveštaju da je policija stigla tek u 60. minuti na stadion, te dodaje da je potpuni haos nastao kada su gosti postigli drugi pogodak.

"Nakon toga gola nastaje opšti haos gde u teren ulaze domaći navijači. Nakon napada na pomoćnog sudiju Muamera Tupajića, isti je zadobio lakše povrede glave i grudnog koša. Navijači su zatim krenuli prema glavnom sudiji Almiru Kariću koji je dobio udarac nogom, a napadnuta je u žena sudija Amina Džibrić. Nakon toga desio se napad i na mene, a prilikom izlaska sa kapije stadiona napadnu smo od NN osobe gde je udarac dobila Amina Džibrić u predelu nosa. Pod pratnom MUP-a smo izvedeni iz Živinica“, stoji između ostalog u izveštaju.

#huligani

#tuča