AKTUELNO

Kakva bomba za kraj prelaznog roka, baš kada je delovalo da je sve gotovo sa Sitijem.

Kristijano Ronaldo će u narednih 96 sati napustiti Juventus i delovalo je da će se preseliti u Mančester siti, međutim sada stižu informacije da bi mogao da se vrati u Mančester junajted!

Klub sa "Old Traforda" u kome je Ronaldo igrao od 2003. do 2009. godine reagovao je kada je video da bi CR7 mogao da završi u redovima gradskog rivala, pa su brže-bolje stupili u pregovore sa njegovim agentom Žoržom Mendešom i sada su najbliži njegovom potpisu.

Italijanski novinar Fabricio Romano, specijalizovan za insajderske informacija o transferima, objavio je da se Mančester siti definitivno povukao iz svih pregovora oko Ronalda.

"Mančester junajted je od juče u direktnom kontaktu sa Kristijanom Ronaldom i sada rukovodstvo kluba pregovara oko brojki, potencijalne plate i obeštećenja koje će platiti Juventusu", objavio je Romano i potvrdio da se Siti nije dogovorio sa Ronaldom, ali ni sa Juventusom.

"Mančester junajted je veoma zainteresovan za ovaj transfer", dodao je Romano i poručio da će uskoro klub poslati zvaničnu ponudu na adresu Juventusa i da u "dil" neće biti uključen Pogba.

Praktično je sada Junajted i jedini u trci za potpis Kristijana Ronalda i malo je reći da bi njegov dolazak promenio poredak favorita u Premijer ligi, pošto su ovog leta već angažovali Rafaela Varana i Džejdona Sanča, dok su jedno vreme pokušavali da dovedu i Harija Kejna.

Da se nešto "kuva" potvrdio je i njegov bivši saigrač, sada trener, Ole Gunar Solsjker, koji je rekao da je Bruno Fernandeš već pričao sa njim kao i da "Ronaldo zna gde je Junajted", ako već želi da napusti Juventus.

Podsetimo, Ronaldo je za "crvene đavole" odigrao 292 meča i dao 118 golova.

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo