AKTUELNO

Čeka nas vrlo iskusna ekipa, ali mi želimo pobedu koja bi nas značajno približila plasmanu u drugu fazu, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice sa estonskom Florom u Ligi konferencija.

"Igramo utakmicu koja moze dosta da pomogne da u Evropi ostanemo tokom zime. Rival je iskusan tim sa 14 reprezentativaca sa internacionalnim iskustvom, imaju oko 50-60 utakmica u proseku. Nama bi pobeda mnogo značila za zimu u Evropi i daćemo sve od sebe da je ostvarimo i potvrdimo dobru igru iz prve utakmice protiv Anortozisa“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je istako da su napadači Partizana u dobroj formi, ali nije hteo da otkrije da li će u startnih 11 biti i Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig.

“Naši napdači su u dobroj formi. Kapiten Lazar Marković biće spreman za sutra, kao i Rikardo. Mi smo spremni i oprezni, tako pristupamo utakmici, ali nećemo da otvaramo karte” , rekao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Marko Živković rekao je da crno-beli u utakmicu ulaze sa namerom da pobede i da se ne obaziru na rezultate drugih ekipa.

“Igramo protiv iskusne ekipe. Bitno nam je da mi pobeđujemo, ostali rezultati kako budu. Gledamo sebe i na našem stadionu mi se pitamo”, rekao je Živković.

Utakmica drugog kola B grupe Lige konferencija između Partizana i Flore igra se sutra od 18.45 sati na stadionu u Humskoj.

#Aleksandar Stanojević