AKTUELNO

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura stigao je u Više javno tužilaštvo, gde će biti saslušan po krivičnoj prijavi koju je policija podnela protiv njega zbog zloupotrebe položaja. Saslušanje je bilo zakazano za 13 časova, a kako smo saznali, pomereno je za sat vremena, tako da će početi u 14 časova.

Prema pisanju medija, on se tereti da je Biciklističkom klubu Partizan pomogao da zadrži 2 miliona i 400 hiljada dinara koje je ovaj klub trebalo da vrati Gradu Beogradu.

Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi se navodi da je prvookrivljena Dragana B, sekretar za sport i omladinu gradske uprave za Grad Beograd, kontaktirala Vazuru i savetovala ga šta da uradi Biciklistički klub, nakon čega je on preneo informacije direktoru direktoru tog kluba Branku Banoviću.

Takođe, u krivičnoj prijavi se navodi i ugovor o korišćenju Teleoptika, za koji istražni organi tvrde da je fiktivan.

Mediji pišu, da se u krivičnoj prijavi navodi da je prvookrivljena Dragana B, sekretar za sport i omladinu gradske uprave za Grad Beograd, kontaktirala Vazuru i savetovala ga šta da uradi Biciklistički klub, nakon čega je on preneo informacije direktoru direktoru tog kluba Branku Banoviću.

Takođe, u krivičnoj prijavi se navodi i ugovor o korišćenju Teleoptika, za koji istražni organi tvrde da je fiktivan.