AKTUELNO

Dragan Stojković Piksi konačno na Marakani, na večitom derbiju! Selektor srpske fudbalske reprezentacije gledaće finale kupa između Crvene zvezde i Partizana, u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić".

Dragan Stojković Piksi u društvu sportskog direktora nacionalnog tima Srbije Stevana Stojanovića i svojih saradnika, kao i čelnika Saveza gledaće finalnu utakmicu Kupa Srbije koju će u četvrtak od 18.00 časova igrati Crvena zvezda i Partizan.

Foto: Tanjug AP/Peter Morrison

Dragan Stojković Piksi izbegavao je u ranijem periodu da dolazi na stadion Crvene zvezde pošto je imao nesporazum sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Organizator utakmice finala Kupa Srbije je FS Srbije. Oni se nadaju da će stadion biti dobro popunjen. Određene su i popularne cene karata - Zapad i Istok (centar) 1.000 dinara, Zapad i Istok (bočno) 800 dinara, Sever 500 dinara, Jug 500 dinara, Zapad (VIP) 1.500 dinara.

Prodaja ulaznica počela je na portalu "iTicket.rs" u ponedeljak 23. maja, a od juče su otvorene i blagajne na stadionima "Rajko Mitić" i "FK Partizan".