AKTUELNO

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je danas da će pokušati da natera Novi Pazar da se prilagodi stilu igre njegove ekipe u meču petog kola Superlige.

"Pazar je u prve četiri utakmice pokazao da se izuzetno brzo prilagođava protivniku. Na meču sa Partizanom su bili izvanredni u niskoj zoni i odradili su defanzivno savršenu utakmicu. Verovatno će tu taktiku imati i na meču protiv nas. Bićemo na svom maksimumu i njih ćemo, kao i svakog protivnika, pokušati da nateramo da se prilagodi nama, tako da mi kontrolišemo utakmicu", izjavio je Lazetić, a preneo sajt TSC.
Krilni napadac TSC Saša Jovanović poručio je da on i njegovi saigrači ne smeju da potcene rivala.
„Očekujem težak meč, jer je Novi Pazar ušao u dobru formu. Pobedili su Partizan i verovatno nam dolaze puni samopouzdanja. Sa druge strane, mi smo imali težak raspored, ali smo startovali super. Pobedili smo Radnički sa tri gola razlike i nadam se da ćemo pobedom protiv Pazara tu pobedu učiniti još značajnijom za nas", rekao je Jovanović.
Ekipa TSC zauzima četvrto mesto u Superligi sa osam osvojenih bodova posle četiri odigrana kola, dok je Novi Pazar na 12. poziciji sa tri boda i pobegao je sa začelja posle pobede nad Partizanom.

#Žarko Lazetić