AKTUELNO

Posle poraza protiv AEK-a i otpuštanja trenera Ilije Stolice, burno je bilo i na atletskoj stazi, gde su navijači "postrojili" fudbalere.

Partizan je dotakao dno! Crno-beli su eliminisani iz Lige Evrope, oteran je trener Ilija Stolica, a navijači već nedeljama pevaju istu pesmu: "Uprava napolje".

Posle poraza pre nedelju dana, remija u Humskoj protiv AEK-a i eliminacije iz LIge Evrope, Ilija Stolica više nije trener Partizana. Nakon serije lerija loših rezultata dosadašnji strateg crno-belih razrešen dužnosti.

Navijači besni

Crno-beli su pod vođstvom Ilije Stolice ostvarili samo jednu pobedu na šest utakmica u dosadašnjem toku sezone i to u prvom kolu Superlige na gostovanju Javoru u Ivanjici. Nakon toga su usledili remiji sa Radničkim, TSC-om, porazi od Novog Pazara i AEK-a u Larnaki, a crni niz je kompletiran eliminacijom iz Lige Evrope.

U klubu vlada totalno rasulo. Grobari uporno pevaju jednu istu pesmu: "Uprava napolje", a na meti su im i igrači. Posle eliminacije usledio ja haos na stadionu. Usledile su mučne scene! Navijači Partizana su terali fudbalere da skidaju dresove! Jedan od navijača je ušao u klinč sa kapitenom Slobodanom Uroševićem.

To nije sve, nakon utakmice navijači Partizana lupali su fudbalerima na prozor od svlačionice i tražili da napuste tabor crno-belih nakon užasnih rezultata na startu sezone.

Besni su navijači koji su bili na stadionu, ako i oni na društvenim mrežama.Neće više da gledaju brukanje crno-belih.