AKTUELNO

Kapiten i golman potpisali su se ispod saopštenja koje govori o dešavanjima nakon meča.

Fudbaleri Partizana ispali su iz kvalifiakcija za Ligu Evrope, a navijači crno-belih "postrojili" su ih nakon susreta protiv AEK-a iz Larnake. Na kraju su prvotimci Partizana predali dresove navijačima na južnoj tribini, a dan kasnije ceo tim oglasio se kako bi pojasnio detalje.

Foto: Beta/Branislav Božić

U kratkom saopštenju fudbaleri su istakli da nije bilo "nasilnog skidanja dresova", kako su mediji preneli i da je to pokušaj da se naruši atmosfera unutar kluba!

Saopštenje Partizanovih fudbalera potpisali su kapiten Slobodan Urošević i golman Nemanja Stevanović, a mi ga prenosimo u celosti:

Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu.

Foto: Beta/Branislav Božić

Podsećamo, navijači su od fudbalera tražili da skandiraju protiv uprave kluba, na šta igrači Partizana nisu pristali. U tim trenucima jedan od navijača preskočio je ogradu i prišao kapitenu Uroševiću, a fudbaleri crno-belih su se nakon nekoliko trenutaka uputili ka svlačionici.