AKTUELNO

Italijanski list Tutosport iz Torina, piše da je fudbaler i kapiten Torina, srpski reprezentativac Saša Lukić, digao pobunu u klubu i da želi da ode iz kluba. Srpski reprezentativac zahteva transfer u Romu.

Na naslovnoj strani ovog lista je fotografija Lukića sa naslovom "šok". Srpski reprezentativac je ljut na upravu kluba što mu nije dala novi ugovor, kao što je i obećano, kako navodi ovaj list, takođe se i zasitio u ovom klubu, gde je stigao još pre šest godina iz Partizana, a želi i novi izazov i ima dobre ponude, među kojima posebno preferira ponudu Rome.

Ovaj list navodi da je Lukić digao pobunu u klubu, da je razgovarao sa trenerom Igorom Jurićem, i da mu je poručio da više ne računa na njega, pa ga sigurno otpisan baz za otvaranje Serije A protiv Monce.

Lukić svakako ima ugovor do 2024. godine, pa ostaje pitanje kako će Torino da reši ovaj problem, pošto je Lukić poslednjih godina možda i najbolji igrač ovog kluba.

Nedavno je u Torino stigao Nemanja Radonjić, koji će sudeći po pripremama i debiju odlično da se snađe u redovima Bikova. Radovao se tome sigurno i selektor Dragan Stojković Piksi, koji bi imao sjajan srpski tandem u istom klubu, ali će najverovatnije već ovog leta doći do njihovog razdvajanja, ukoliko uprava kluba ne pronađe rešenje.

Torino sezonu počinje u subotu od 20.45 mečom protiv Monce na gostovanju.

Tutosport je takođe u tekstku žestoko iskritikovao upravu kluba da godinama povlači loše upravljačke poteze, a posebno predsednika kluba Urbana Kaira, koji je navodno i glavni razlog Lukićevog nezadovoljstva.

#Saša Lukić

#fudbal