AKTUELNO

Kvote na pobede FCSB-a i Adane Demir nigde neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

Želite li da odete besplatno u Katar na meč Srbije i Brazila? Možete, ukoliko pobedite u dnevnoj nagradnoj igri Mozzarta "Pogodi najveću kvotu". Konkurencija je žestoka, pa su bukmejkeri pronašli način da vam pomognu.

Na dva tima koji igraju ovog ponedeljka kvota će u svakom momentu da bude najveća na planeti. U pitanju su po jedan meč iz šampionata Rumunije i Turske.

Konkretno, reč je o dva derbija, FCSB dočekuje Voluntari, Adana Demir narednog rivala Crvene zvezde Trabzon, a na obe utakmice će kvote na kečeve u svakom momentu u Mozzartu da budu najveći na svetu.

FCSB - VOLUNTARI (PONEDELJAK, 20.00), KEC 1,58

Nekadašnja Steaua, koja sada nosi ime FCSB, jedini je preostali predstavnik Rumunije u takmičenjima UEFA. Plasirala se u Ligu konferencije, gde je prošlog četvrtka u 1. kolu poražena od Vest Hema sa 3:1. Zbog igranja kvalifikacija i ritma o dva meča nedeljno FCSB je platio ceh u prvenstvu, gde trenutno zauzima tek 13. poziciju. Samo, to nije baš realan položaj, jer odložio je neke utakmice, pa ih je odigrao tek sedam i sakupio slabih sedam poena (pobeda, četiri remija i dva poraza). Svi ostali konkurenti su na po devet ili 10 mečeva. Voluntari je sada 12, ima poen više od velikana iz Bukurešta, ali i dve utakmice više. U seriji je od pet mečeva bez trijumfa (dva remija i tri poraza). Aktuelni vicešampion Rumunije je prošle sezone u aprilu ove godine na svom terenu savladao Voluntari sa 4:0, a sada će probati da ponovi taj uspeh.

ADANA DEMIR - TRABZON (PONEDELJAK, 20.30), KEC 2,45

Naredni protivnik Crvene zvezde u Ligi Evrope, Trabzon, ovog ponedeljka ima veoma teško gostovanje. Dočekuje ga ekipa Adane Demira, koju sa klupe predvodi Vinčenco Montela. Trabzon brani titulu u Turskoj, a Adana Demir je jedan od najvećih konkurenata za nju u novoj sezoni. Obe ekipe su posle pet kola izjednačene na tabeli sa po 10 poena. Imaju po jedan remi i poraz, Adana Demir je izgubila od Fenerbahčea (4:2) i odigrala je nerešeno sa Hatajem (1:1), dok je Trabzon ostavio bodove na gostovanju Antaliji (5:2), a podelio plen sa Galatasarajem (0:0). Prednost Adane Demira danas su odmor, pošto za razliku od Trabzona ona ne igra u Evropi, ali i domaći teren. Pred svojim navijačima je maksimalna ove sezone, ima pobede nad Sivasom (3:0) i Umranijom (1:0). Prošle sezone je Trabzon slavio na oba duela, sa po 2:0 i 3:1, ali su ove na jug Turske stigli igrači poput Jaroslava Rakickija, Gohana Torea, Artjoma Dzjube, Kevina Rodrigeza...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: