AKTUELNO

Kvote na njihove pobede u Mozzartu su najveće na svetu

Želite li da odete besplatno u Katar na meč Srbije i Brazila? Možete, ukoliko pobedite u dnevnoj nagradnoj igri Mozzarta "Pogodi najveću kvotu". Konkurencija je žestoka, pa su bukmejkeri pronašli način da vam pomognu.Na tri tima koji igraju ovog četvrtka kvota će u svakom momentu da bude najveća na planeti. U pitanju su mečevi u okviru evropskih takmičenja, dva u Ligi Evrope i jedan u Ligi konferencije.

U pitanju su kečevi na Ren i rivale Crvene zvezde i Partizana na međunarodnoj sceni, Monako i Keln. Na njihove pobede kvota nigde neće da bude kao u Mozzartu.

MONAKO - FERENCVAROŠ (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,48

Posle slabog starta sezone i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Monako je proradio u poslednjih desetak dana. Nanizao je tri trijumfa, nad Nicom i Zvezdom kao gost sa po 1:0, a zatim prošlog vikenda i u derbiju protiv Olimpika iz Liona (2:1). Dovoljno za porast morala i samopouzdanja u Kneževini. Ruku na srce, to je i bilo potrebno izabranicima Filipa Klemena, koji su u Beogradu bili prilično loši i došli su do pobede zahvaljujući naivnom penalu koji je skrivio Slavoljub Srnić, a koliko su imali sreće najbolje pokazuje to što je igrač utakmice bio njihov golman Aleksander Nibel. Ferencvaroš je takođe trijumfalno započeo takmičenje u Ligi Evrope, sa igračem manje je bio bolji od Trabzona (3:2). Na poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima tim iz Budimpešte ima učinak od sedam pobeda i jednog, nevažnog poraza od Šamrok Roversa (1:0) pošto je prethodno dobio Irce sa 4:0. U tom periodu jepostigao 23, a primio tek četiri gola.

REN - FENERBAHČE (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,80

Ren je još jedan francuski predstavnik u Ligi Evrope koji je pobedom otvorio takmičenje u grupnoj fazi. Savladao je na premijeri AEK u Larnaki sa 2:1, te je tako došao do izuzetno važnih bodova i za Francusku na UEFA rang listi, pošto se oni trenutno bore sa odličnim Holanđanima oko petog mesta, koje garantuje jednu ekipu više u Ligi šampiona. Zato je važno da Ren nastavi u istom stilu i protiv jakog Fenerbahčea, najvećeg konkurenta u borbi za prvu poziciju, koja vodi direktno u osminu finala. Turski velikan je takođe pobedio na otvaranju, bio je bolji od Dinama iz Kijeva sa 2:1. To mu je bila šesta pobeda na poslednjih sedam mečeva, a za razliku od Rena (pobedio Okser sa 5:0), Fenerbahče je odmarao za vikend i nije igrao utakmicu domaćeg prvenstva.

KELN - SLOVACKO (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,32

Meč koji će posebno da zanima partizanovce, pošto je reč o rivalima crno-belih u D grupi Lige konferencije. Posle prvog kola su sve ekipe izjednačene sa po jednim poenom, a nije realno da takvo stanje ostane i posle ovog kola. Jer, Jarčevi su apsolutni favoriti protiv Čeha, koji su dokazali protiv Partizana koliko su osrednja ekipa. Crno-beli su ušli u njihov duel previše bojažljivo, dopustili su Slovacku da povede 2:0, a posle isključenja Kristijana Belića delovalo je da će Česi rutinski da privedu meč kraju. Međutim, srpski predstavnik je u drugom poluvremenu preokrenuo, pa igrači Slovacka mogu da budu prezadovoljni što su na kraju izvukli 3:3 protiv brojčano inferiornijeg protivnika. Keln je takođe ispustio vođstvo i morao da se zadovolji bodom, ali na gostovanju Nici (1:1). Iako su Jarčevi izgubili za vikend od Union Berlina (1:0), njihov kvalitet nije upitan.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.