AKTUELNO

Fudbaleri Partizana igrali su protiv Nice nerešeno 1:1 u 2. kolu D grupe Lige konferencija.

Dobar fudbal u Humskoj, reklo bi se da se crno-beli vraćaju u prepoznatljivu formu. Utisak je pokvario samo primljeni gol na startu meča.

Tok meča:

DRUGO POLUVREME:

90+2 KRAJ UTAKMICE! Partizan - Nica 1:1!

83. minut - Posle prodora "rezerviste" Lutovca i nespretne intervencije odbrane gostiju, samo korner za Partizan.

78. minut - Umesto Traorea, šansu dobija Baždar! Trener partizana Petrić pojačava napad.

70. minut - Velika prilika za Partizan, koju nažalost nije iskoristio Rikardo Gomeš, pucao je topovski, ali je lopta prohujala tik pored gola. Prethodno je najveći deo posla završio sjajni Dijabate.

65. minut - Velika prilika za Nicu! Sada je Partizan imao dosta sreće, jer su gosti pogodili stativu, a lopta je po gol liniji došla do golmana Popovića, koji je uspeo nekako da je izbije.

63. minut - Silovit prodor Dijabatea po desnoj strani, ali je pao u šesnaestercu, a sudija Medli je samo odmahnuo rukom!

Foto: Tanjug/Darko Vojinović

60. minut - GOOL - Dijabate - 1:1 - Fuseni Dijabate je efektnim golom krunisao lepu akciju crno-belih, savladavši Kaspera Šmajhela preciznim udarcem sa desetak metara. Prethodno ga je dobro pronašao Rikardo Gomeš.

57. minut - Veliki promašaj Laborda, bio je sam, a promašio čitav gol posle asistencije Pepea. Gosti propuštaju veliku priliku da dupliraju prednost.

54. minut - Pepe je izveo slobodan udarac sa ivicie šesnaesterca, ali nije bio precizan, lopta je otišla pored gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

PRVO POLUVREME:

45+2. minut - Puca Andrade, brani Šmajhel!

44. minut - Kakva šteta! Najbolja prilika za crno-bele, prvo je pokušao Rikardo Gomeš. ali je izblokiran, a potom silovito šutira Natho, ali Atal na gol liniji sprečava izjednačenje.

39. minut - Centaršut kapitena Partizana Uroševića sa leve strane, velika gužva pred golom gostiju, ali odbrana Nice otklanja opasnost.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

26. minut - Brz kontranapad gostiju, centarfor labord puca iz blizine iskosa sa leve strane, ali golman Popović je fantastično reagovao

21. minut - Prodor Dijabatea po desnoj strani, ali je izborio samo korner.

12. minut - Novi korner za Partizan, pokušaj Traorea iz velike udaljenosti, ali je uputio neprecizan šut.

9. minut - Prvi korner za Partizan, ali golman Nice Šmajhel odličnom intervencijom otklanja opasnost!

6. minut - Prvu šansu za domaćina ima Rikardo Gomeš, koji je posle centaršuta Andradea, iz teške pozicije šutirao glavom pored gola

2. minut - GOL - 0:1 - Labord - Šok na početku za domaćina, iz prvog napada i prve prilike, gosti iz Francuske dolaze u vođstvo. Labord je sa desewtak metara uputio oštar prizeman šut i levi ugao, golman Popović nije mogao da uradi ništa!

Foto: Tanjug/Darko Vojinović

1. minut - Utakmica na stadionu Partizana je počela

UOČI MEČA

Trener Gordan Petrić se za ovaj meč, koji kreće od 21 sat, odlučio za sledeću postavu, onu koja je i bila najavljivana u danima pred meč u Humskoj, sa petoricom legionara u vezi i napadu.

SASTAVI:

PARTIZAN: Popović- M. Živković, Marković, Vujačić, Urošević - Fejsa, Traore, Natho - Dijabate, Andrade - Rikardo Gomeš

NICA: Partizan je u prvom kolu remizirao sa Slovackom (3:3), dok je Keln protiv Nice takođe remizirao rezultatom 1:1.

#FK Partizan