AKTUELNO

Svega nekoliko dana pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, fudbalska reprezemntacija Srbije dobila je prvu zvaničnu prodavnicu!

"Fan Shop Orlovi", kako se ime prodavnice zove, nalazi se na adresi "Terazije 42" u Beogradu, a na otvaranju su bili potpredsednik Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, direktor reprezentacije Stevan "Dika" Stojanović i direktor mlađih kategorija Nikola Lazetić.

U prodavnici možete naći veliki broj majica i novih dresova, kako u crvenoj tako i u beloj garnituri, kao i lopte, šolje i ostale navijačke rekvizite. Rančeve, pernice, sveske, kalendare, šalove...

Za sve one koji će možda putovati u Katar na Mundijal ovo je idealno mesto da se "naoružaju" potrebnim rekvizitima, ali i za sve ostale koji će iz Srbije biti uz Dragana Stojkovića Piksija i njegove momke.

Stojković će, inače, konačan spisak od 26 putnika saopštiti u ponedeljak, a Srbija će svoj prvi meč u Kataru igrati sa Brazilom. U grupi su još Kamerun i Švajcarska koja je već saopštila ko ide na SP.

#Fan Shop Orlovi

#Fudbalska reprezentacija Srbije

#fudbal

#prodavnica