AKTUELNO

Planirali su Pavlovići da otputuju u Katar, ali im obaveze nisu dozvolile, oni će i večeras svim srcem biti uz sina i "orlove"

Njihov junak Strahinja Pavlović postigao je prvi gol za našu reprezentaciju na Mundijalu.

Foto: TV Pink Printscreen

I njegov otac, baš kao i cela Srbija veruje i očekuje da će "orlovi" savladati tešku prepreku.

Kada je Strahinja Pavlović postigao prvi pogodak na prvenstvu za Srbiju radovala se cela nacija. Posebno su na sina bili ponosni roditelji Slađana i Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ushićenje, radost, skakali smo po kući svi, baš je bio jedan izliv radosti. Drago mi je što je sve ispalo tako, što je pokrenuo celu ekipu, uspeli su posle da preokrenu kompletni tok utakmice - kaže Željko.

Strahinji je ljubav prema lopti preneo otac dok je još bio aktivan fudbaler.

- Vodio sam ga na utakmice, treninge, turnire, gde god sam išao, i tako je i krenulo, sa 6,5 godina sam ga doveo kod kolege na prvi trening, i tako je posle polako počelo. Igrao je uvek sa decom starijom od njega dve tri godine i to ga je pratilo - priseća se Strahinjin otac.

Pavlovići gledaju skoro sve utakmice Mundijala, planirali su da otputuju u Katar da sa tribina pruže podršku sinu, međutim obaveze su ih sprečile.

Od utakmice sa Švajcarskom se očekuje dosta, a tata kao dobar poznavalac fudbala rekao je za Pink da očekuje da ćemo proći.

#Strahinja Pavlovic

#fudbal

#Željko Pavlović