AKTUELNO

Utakmica Srbije i Švajcarske obilovala je strašću i sukobima. Bilo ih je na terenu, ali i van njega. Veliki broj navijača časovničara došao je sa obeležjima Albanije, o čemu svedoče i brojni kadrovi sa tribina stadiona "974" u Kataru.

Posebno zanimljiv detalj, bio je onaj u kome je jedna devojka, očigledno albanskih korena uletela na deo tribine gde su se nalazili srpski navijači, i počela da provocira.

LJudi koji su zaduženi za obezbeđenje na stadionu videli su šta se dogodilo, a onda je usledila munjevita reakcija, te je pomenuta osoba izbačena sa stadiona.

A sada je otkriveno i ko je devojka koja je provocirala Srbe. Radi se o Anili Mahali, čiji koreni vuku sa Kosova.

Ona je na društvenim mrežama otkrila da je rukama napravila orla u trenutku kada je Šaćiri postigao gol. Sedela je pored srpske tribine, pa je logično da se našim navijačima to nije svidelo.

- Ovo sam ja. Nisam izbačena, išla sam samo da razgovaram sa njima i objasnim zašto sam pokazala zastavu Kosova, jer su uzeli albansku, a svi srpski navijači su bili 'ludi' i ljuti i vređali me. Ja sam bila među njima, ali kada je Šaćiri zabio prvi gol srce mi je eksplodiralo - navodi devojka i dodaje:

- Tada sam pokazala zastavu, a oni su počeli da zovu obezbeđenje i nisu stali. Ovo je bio moj trenutak da izađem, da razgovaram sa njima i da promenim mesto na tribinama - napisala je Anila hvaleći se svojim tužnim poduhvatom.

Autor: