AKTUELNO

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić oglasio se posle učešće Srbije na Mundijalu u Kataru i naveo je da je dobro što će Dragan Stojković Piksi ostati selektor i nakon eliminacije Orlova sa Svetskog prvenstva u grupnoj fazi.

Upitan je takođe da li bi voleo da se i tamo sretne sa Švajcarskom kao u Rusiji i Kataru.

- Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmičenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne - rekao je Tadić u intervjuu za "Mozzartsport".

Foto: Tanjug AP/Martin Meissner

On je video i dobre stvari u igri Srbije nakon ispadanja u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

- Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet - naglasio je Tadić.

Dušan je smatra da će do "boginje" stići Francuska ili Brazil, a na konstataciju da i Pepe sa skoro 40 godina igra za Portugaliju, rekao je da se dobro fizički oseća i da "ćemo videti" što se tiče narednog Mundijala.

#Kurir sport/MozzartSport