AKTUELNO

Dušan Vlahović se trudio, probao sve, ali jednostavno lopta neće u gol. Promašio je sinoć drugi penal u karijeri, a Alegri je ponovio da dobro radi, da je odigrao solidan meč i da se ne brine, golovi će doći.

Sve u svemu ne baš dobar period za momka koji je opsednut golovima, posti na već pet mečeva u šampionatu.

U Italiji ne prestaju priče o njegovom odlasku, navodno će biti žrtvovan ako stigne prava ponuda. Juventus do Lige šampiona (ako im kazna ne bude značajno smanjena ili ukinuta) može samo kroz LE, što je na dugom štapu, ali ne i nemoguće.

Ako bude paučine u kasi, gubitke mogu da nadoknade jedino prodajom Vlahovića koji je igrač sa ubedljivo najvećom cenom u klubu.

Zainteresovano je mnogo klubova, ali bi izgleda jedino Njukasl mogao da plati ono što traži Juventus. Izvori iz Engleske govore da su "svrake" spremne za sledeći nivo i ako ne osvoje četvrto mesto. Naime, 90 miliona plus bonusi su ponuda koju će Juventus slušati.

Vlahović može da je odbije, međutim, ako Juventus odluči da ga proda, sigurno da neće želeti da ostane tamo gde planiraju da na njemu zarade i gde stvaraju budućnost bez njega.

Šanse bi bile još veće ako se tim sa severa Engleske dokopa Lige šampiona, novca da kupe velika imena imaju i to u izobilju, ali traže mlade igrače kako bi spakovali tim za duži period.

Tako da bi Dušan i treći put mogao obući crno-beli dres posle Partizanovog i Juventusovog...

Autor: