AKTUELNO

Fudbalski klub Radnički iz Niša od danas je jači za igrača sredine terena Dušana Mićića.

Mićić je u Radnički stigao iz surduličkog Radnika, a sa novim klubom je potpisao ugovor na godinu i po dana.

On igra na poziciji zadnjeg veznog, ima 33 godine, a jesenas je u dresu Radnika odigrao 16 utakmica i postigao četiri gola.

"Došao sam u Radnički da pomognem klubu da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. To je veliki izazov za mene i verujem da ću svojim igrama doprineti da Radnički ostvari svoj san. Smatram da imamo kvalitetnu ekipu i da ćemo na proleće beležiti samo uspehe u Super ligi Srbije", rekao je Mićić za klupski sajt.

Mićić je tokom karijere igrao za Mladenovac, Indjiju, Rudar Ugljevik, Borac iz Novog Sada, Slogu iz Temerina, Jedinstvo iz Stare Pazove, Mladost iz Bačkog Petrovca, Slaviju iz Novog Sada, ČSK, Proleter iz Novog Sada, Rudar iz Pljevalja, Grbalj, Voždovac, Napredak, belgijski Lirs, Borac iz Čačka, Vojvodinu, uzbekistanski Budjonkor i Radnik.

Dušan Mićić je drugo pojačanje Radničkog u zimskom prelaznom roku, pošto je pre njega opremu niškog tima zadužio Siniša Babić.

Iz rukovodstva Radničkog najavili su da će do kraja prelaznog roka angažovati još dvojicu proverenih fudbalera, a ujedno su poručili da se informacije o novim igračima mogu dobiti samo na zvaničnom sajtu kluba, dok su svi ostali natpisi samo sprekulacije i neproverene glasine.

#Dušan Mićić

'